Βιογραφία | Ανδριάνα Μπάμπαλη

09/10/2018, 13:30 | Συντάκτης: Κατερίνα Γκίνη

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, σπούδασε Οικονομικά και Μουσική, και αποφάσισε να ακολουθήσει την τέχνη.

Μπήκε στο χώρο κάνοντας φωνητικά και παίζοντας κρουστά, στο συγκρότημα του Νίκου Πορτοκάλογλου το 1998. Αυτό την οδήγησε στο να ηχογραφήσει το πρώτο της τραγούδι, το “Δεν Ειν΄Αργά” στο Soundtrack της ταινίας Μπραζιλέρο (2001), καθώς και στο πρώτο της προσωπικό άλμπουμ Και η Γη γυρίζει υπογράφοντας συμβόλαιο με τη Universal Music.

Δύο χρόνια αργότερα τραγουδάει το Γίνε Κομμάτια (Νυχτερινό Ρέγγε) μαζί με το Νίκο Πορτοκάλογλου, ανεβαίνοντας στα charts στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Ο κρατικός σταθμός της Γαλλικής ραδιοφωνίας RFI είχε το «Γίνε Κομμάτια» στο Top-10 για περισσότερο από 3 μήνες.

Το 2004, η Ανδριάνα είναι υποψήφια στα Βραβεία «Αρίων» (τα επίσημα μουσικά βραβεία της IFPI) για «Καλύτερο Πρωτοεμφανιζόμενο Καλλιτέχνη» και «Καλύτερη Γυναίκα Ποπ Τραγουδίστρια».

Την ίδια χρονιά συμμετέχει στο άλμπουμ του Στέφανου Κορκολή Ανεμόπτερο, τραγουδώντας το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου, όπως και στο Τι χρονιά κι αυτή του Κώστα Λειβαδά τραγουδώντας μαζί του το «Μια μέρα έμεινε ακόμα».

Το χειμώνα του 2004-2005 εμφανίζεται στο πλευρό του Γιώργου Νταλάρα τραγουδώντας στις συναυλίες του, και συνεργάζεται μαζί του στο studio, για μια συμμετοχή στον δίσκο Δάκρυ στο γυαλί της Εστουδιαντίνας Νέας Ιωνίας.

Το Μάϊο του 2005 υπογράφει στην EMI, και βγάζει το δεύτερό της προσωπικό άλμπουμ “Μην πεις ποτέ”, ενώ ακολουθεί μια επανέκδοση του δίσκου (02-2006), που περιέχει ένα επιπλέον τραγούδι του Στέφανου Κορκολή (Μουσική) και της Ρεβέκκας Ρούσση (Στίχοι), το οποίο χρησιμοποιήθηκε σε πολύ δημοφιλές διαφημιστικό σοκολάτας.

Τον Ιούνιο του 2007 κυκλοφορεί το τρίτο της άλμπουμ με τίτλο “Δες Καθαρά”. Το βίντεο του ομώνυμου τραγουδιού, μια διασκευή του Face à la mer του Γάλλου Calogero με Ελληνικούς στίχους του Νίκου Μωραΐτη, σε σκηνοθεσία Μαρίας Σκόκα, κερδίζει το βραβείο “Best Music Video” στα Mad Video Music Awards 2008″.

Το καλοκαίρι του 2008 περιοδεύει μαζί με τη Χάρις Αλεξίου και το Μπάμπη Στόκα σε Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία και Ισραήλ .

Το Μάϊο του 2009 κυκλοφορεί το τέταρτό της άλμπουμ με τίτλο The Rose Tattoo, μια συλλογή από διεθνείς και Ελληνικές επιτυχίες των δεκαετιών του ’50 και του ’60, διασκευασμένα από το Μίνο Μάτσα. Οι ηχογραφήσεις του άλμπουμ πραγματοποιηθήκαν μεταξύ Los Angeles και Αθήνας, μέσω Skype.

Τον Οκτώβρη του 2010, κυκλοφορεί το πέμπτο της άλμπουμ με τίτλο Ο Τζον Τζον Ζει, στο οποίο υπάρχει για πρώτη φορά ο ίδιος συνδυασμός συνθέτη – στιχουργού σε όλο το άλμπουμ. Ο Στάμος Σέμσης έγραψε τη μουσική σε όλο το δίσκο και ο Νίκος Μωραΐτης  τους στίχους.

Το χειμώνα του 2010 η πολύ δημοφιλής τηλεοπτική σειρά “Το νησί” χρησιμοποιεί το “Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου”, από το άλμπουμ της The Rose Tattoo (πρώτη εκτέλεση: Σωτηρία Μπέλλου, 1950), για τραγούδι τίτλων, κάνοντάς το επιτυχία.

Στις 20 Οκτώβρη 2010 έφτασε στο #1 των ψηφιακών πωλήσεων, ενώ επανακυκλοφορεί και στο soundtrack της σειράς, αρχικά με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα και αργότερα με την EMI. Το χειμώνα του 2011 συνεργάστηκε δισκογραφικά και συναυλιακά με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, κάνοντας κοινές εμφανίσεις σε Ελλάδα, Κύπρο, Αμερική και Καναδά.

Το Φθινόπωρο του 2012 συνεργάστηκε με τους Ηλία Λιούγκο, Ορφέα Περίδη, Καλλιόπη Βέττα και Χρήστο Θηβαίο στο αφιέρωμα του Μιχάλη Κουμπιού στο Μάνο Χατζιδάκι με τίτλο «Στις Αγορές του Μάνου Χατζιδάκι».

Ως ηθοποιός

Το Φθινόπωρο του 2010 προβάλλεται στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μόντρεαλ η ταινία του Άρη Μπαφαλούκα «Άπνοια» στην οποία η Ανδριάνα συμπρωταγωνιστεί μαζί με τους Σωτήρη Πάστρα, Γιούλικα Σκαφιδά, Γιώργο Καραμίχο, Ηρώ Μουκίου, Βαγγέλη Ρόκκο, Ακύλλα Καραζήση, Λυδία Φωτοπούλου και άλλους. Η ταινία πήρε θετικές κριτικές και αργότερα απέσπασε 2 βραβεία στο 51ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκη (βραβείο κοινού καλύτερης ταινίας και βραβείο της διεθνούς ομοσπονδίας κριτικών κινηματογράφου – FIPRESCI), το βραβείο κοινού καλύτερης ταινίας στο “SEE FEST” (Los Angeles 2011)[25] και άλλα. Έκανε επίσημη συμμετοχή στο Φεστιβάλ της Γλασκώβης (17/2/2011), και πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες στις 13/01/2011.

Στις αρχές του 2011 συμμετέχει για πρώτη φορά σε θεατρική παράσταση, τραγουδώντας αλλά και παίζοντας, στην παράσταση «Γκρης Ηλέβεν» του Γιώργου Νανούρη στο Ίδρυμα Κακογιάννη, μαζί με το Γιώργο Νανούρη, Γιώργο Καραμίχο, και 18 εθελοντές.

Μετά από μια δισκογραφική συμμετοχή στο δίσκο του Γιώργου Νταλάρα «Τι θα πει έτσι είναι», εμφανίστηκε μαζί του, σε συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Την ίδια περίοδο έγραψε πρωτότυπη μουσική για την παράσταση “HUMATERRA” της ομάδας χοροθεάτρου «ΔΑΓΙΠΟΛΗ», και συμμετείχε ζωντανά τραγουδώντας. Η παράσταση ανέβηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην Κωνσταντινούπολη καθώς και στο Piccolo Teatro (Milan).

Δισκογραφία

Άλμπουμ

Και η Γη γυρίζει (2003)
Μην Πεις Ποτέ (2005)
Δες Καθαρά (2007)
The Rose Tattoo (2009)
Ο Τζον Τζον Ζει (2010)
Το Μαζί Είναι Δρόμος (2014)

EPs

Με χρειάζεται Remixes (2006)

Singles

Δεν είν’ αργά (2001)
Μοίρα μου έγινες (2003)
Γύρνα πίσω (2003)
Γίνε κομμάτια (Νυχτερινό Ρέγγε) (2004)
Μην πεις ποτέ (2005)
Μαζί Θεός (2006)
Δες καθαρά (2007)
Διακοπές στη μπανιέρα (2010)
Περιπλανώμενο (2010)
Κούκλα σπασμένη (2010)
Πέντε βήματα (2013)
Τα Δαχτυλίδια (2013)
Τ’ Ακουστικά (feat. Onirama) (2014)

Συμμετοχές

«Δεν είν’ αργά» στο άλμπουμ «Μπραζιλέρο» του Νίκου Πορτοκάλογλου (2001)
«Θάλασσά μου σκοτεινή» στο άλμπουμ «Μπραζιλέρο» του Νίκου Πορτοκάλογλου (2001)
«Γίνε Κομμάτια» στο άλμπουμ «Δίψα» του Νίκου Πορτοκάλογλου (2003)
«Κύμα» στο άλμπουμ «Palyrria» του γκρούπ Palyrria (2004)
«Μια μέρα έμεινε ακόμα» στο άλμπουμ «Τι χρονιά κι αυτή…» του Κώστα Λειβαδά (2004)
«Βάλε μου δύσκολα» στο άλμπουμ «Πάμε άλλη μια φορά Live ’01-’05» του Νίκου Πορτοκάλογλου (2005)
«Μόνο Εσύ» στο άλμπουμ «Πάμε άλλη μια φορά Live ’01-’05» του Νίκου Πορτοκάλογλου (2005)
«Τα καράβια μου καίω» στο άλμπουμ «Πάμε άλλη μια φορά Live ’01-’05» του Νίκου Πορτοκάλογλου (2005)
«Γίνε Κομμάτια» στο άλμπουμ «Πάμε άλλη μια φορά Live ’01-’05» του Νίκου Πορτοκάλογλου (2005)
«Πάντα δικός σου» στο άλμπουμ «Ένας όμορφος κόσμος» του Ζακ Στεφάνου (2005)
«Δεν φοβάμαι» στο άλμπουμ «Το πρώτο χτύπημα» του ράπερ RG (2006)
«Εκείνα που δεν έχω» στο άλμπουμ «Δάκρυ στο γυαλί» της Εστουδιαντίνας Νέας Ιωνίας (2006)
«Μου λες» στο άλμπουμ «Eurorevisions» ένα αφιέρωμα της ΕΡΤ στις Ελληνικές συμμετοχές Eurovision (2008)
«Μάθημα Solfege» στο άλμπουμ «Eurorevisions» ένα αφιέρωμα της ΕΡΤ στις Ελληνικές συμμετοχές Eurovision (2008)
«Δες Καθαρά (Face A La Mer) (Mad MVA Edition)» στο άλμπουμ «XLI3H» του Stereo Mike (2007)
«Αβοκάντο» στο άλμπουμ «Τραγουδάκια γάλακτος» της Μέλπως Χαλκουτσάκη. Άλκηστης Χαλικιά (2008)
«Τ’ αστέρι» στο άλμπουμ «Πάντως ήταν νύχτα – Λα Πουπέ» της Στέλλας Γαδέδη (2008)
«Με ένα Ζέπελιν» στο άλμπουμ «Ίσαλος Γραμμή» του Γιώργου Καζαντζή (2008)
«Αύγουστος» στο άλμπουμ «Χωρίς Αιτία» των Onirama (2009)
«Liberdade / Eleftheria» στο άλμπουμ «Segredos do Mar» των Πορτογάλων Citania (2011)[34]
«Sunny Mae» στο άλμπουμ «Sunny Mae» των Matisse (2011)
«Βροχή των Αστεριών» στο άλμπουμ «Θάρρος ή Αλήθεια» του Μιχάλη Χατζηγιάννη (2011)
«Σταγόνες» στο άλμπουμ «Σταγόνες» του Λάζαρου Σαμαρά (2012)
«Κόψε» στο άλμπουμ «Τι θα πει έτσι είναι» του Γιώργου Νταλάρα – Νίκου Αντύπα (2012)
«Να νιώθω και ας μην καταλαβαίνω» στο άλμπουμ «Όλα τα ΝΑΙ του κόσμου» (Διάφοροι Καλλιτέχνες) (2012)[35]
«Αγάπη τη λένε» στο ομώνυμο digital single του Δημήτρη Κοργιαλά (2014)

Πηγή: el.wikipedia.org

Επιμέλεια – προσαρμογή: Κατερίνα Γκίνη

(Visited 441 times, 3 visits today)

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, σπούδασε Οικονομικά και Μουσική, και αποφάσισε να ακολουθήσει την τέχνη.

Μπήκε στο χώρο κάνοντας φωνητικά και παίζοντας κρουστά, στο συγκρότημα του Νίκου Πορτοκάλογλου το 1998. Αυτό την οδήγησε στο να ηχογραφήσει το πρώτο της τραγούδι, το “Δεν Ειν΄Αργά” στο Soundtrack της ταινίας Μπραζιλέρο (2001), καθώς και στο πρώτο της προσωπικό άλμπουμ Και η Γη γυρίζει υπογράφοντας συμβόλαιο με τη Universal Music.

Δύο χρόνια αργότερα τραγουδάει το Γίνε Κομμάτια (Νυχτερινό Ρέγγε) μαζί με το Νίκο Πορτοκάλογλου, ανεβαίνοντας στα charts στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Ο κρατικός σταθμός της Γαλλικής ραδιοφωνίας RFI είχε το «Γίνε Κομμάτια» στο Top-10 για περισσότερο από 3 μήνες.

Το 2004, η Ανδριάνα είναι υποψήφια στα Βραβεία «Αρίων» (τα επίσημα μουσικά βραβεία της IFPI) για «Καλύτερο Πρωτοεμφανιζόμενο Καλλιτέχνη» και «Καλύτερη Γυναίκα Ποπ Τραγουδίστρια».

Την ίδια χρονιά συμμετέχει στο άλμπουμ του Στέφανου Κορκολή Ανεμόπτερο, τραγουδώντας το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου, όπως και στο Τι χρονιά κι αυτή του Κώστα Λειβαδά τραγουδώντας μαζί του το «Μια μέρα έμεινε ακόμα».

Το χειμώνα του 2004-2005 εμφανίζεται στο πλευρό του Γιώργου Νταλάρα τραγουδώντας στις συναυλίες του, και συνεργάζεται μαζί του στο studio, για μια συμμετοχή στον δίσκο Δάκρυ στο γυαλί της Εστουδιαντίνας Νέας Ιωνίας.

Το Μάϊο του 2005 υπογράφει στην EMI, και βγάζει το δεύτερό της προσωπικό άλμπουμ “Μην πεις ποτέ”, ενώ ακολουθεί μια επανέκδοση του δίσκου (02-2006), που περιέχει ένα επιπλέον τραγούδι του Στέφανου Κορκολή (Μουσική) και της Ρεβέκκας Ρούσση (Στίχοι), το οποίο χρησιμοποιήθηκε σε πολύ δημοφιλές διαφημιστικό σοκολάτας.

Τον Ιούνιο του 2007 κυκλοφορεί το τρίτο της άλμπουμ με τίτλο “Δες Καθαρά”. Το βίντεο του ομώνυμου τραγουδιού, μια διασκευή του Face à la mer του Γάλλου Calogero με Ελληνικούς στίχους του Νίκου Μωραΐτη, σε σκηνοθεσία Μαρίας Σκόκα, κερδίζει το βραβείο “Best Music Video” στα Mad Video Music Awards 2008″.

Το καλοκαίρι του 2008 περιοδεύει μαζί με τη Χάρις Αλεξίου και το Μπάμπη Στόκα σε Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία και Ισραήλ .

Το Μάϊο του 2009 κυκλοφορεί το τέταρτό της άλμπουμ με τίτλο The Rose Tattoo, μια συλλογή από διεθνείς και Ελληνικές επιτυχίες των δεκαετιών του ’50 και του ’60, διασκευασμένα από το Μίνο Μάτσα. Οι ηχογραφήσεις του άλμπουμ πραγματοποιηθήκαν μεταξύ Los Angeles και Αθήνας, μέσω Skype.

Τον Οκτώβρη του 2010, κυκλοφορεί το πέμπτο της άλμπουμ με τίτλο Ο Τζον Τζον Ζει, στο οποίο υπάρχει για πρώτη φορά ο ίδιος συνδυασμός συνθέτη – στιχουργού σε όλο το άλμπουμ. Ο Στάμος Σέμσης έγραψε τη μουσική σε όλο το δίσκο και ο Νίκος Μωραΐτης  τους στίχους.

Το χειμώνα του 2010 η πολύ δημοφιλής τηλεοπτική σειρά “Το νησί” χρησιμοποιεί το “Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου”, από το άλμπουμ της The Rose Tattoo (πρώτη εκτέλεση: Σωτηρία Μπέλλου, 1950), για τραγούδι τίτλων, κάνοντάς το επιτυχία.

Στις 20 Οκτώβρη 2010 έφτασε στο #1 των ψηφιακών πωλήσεων, ενώ επανακυκλοφορεί και στο soundtrack της σειράς, αρχικά με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα και αργότερα με την EMI. Το χειμώνα του 2011 συνεργάστηκε δισκογραφικά και συναυλιακά με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, κάνοντας κοινές εμφανίσεις σε Ελλάδα, Κύπρο, Αμερική και Καναδά.

Το Φθινόπωρο του 2012 συνεργάστηκε με τους Ηλία Λιούγκο, Ορφέα Περίδη, Καλλιόπη Βέττα και Χρήστο Θηβαίο στο αφιέρωμα του Μιχάλη Κουμπιού στο Μάνο Χατζιδάκι με τίτλο «Στις Αγορές του Μάνου Χατζιδάκι».

Ως ηθοποιός

Το Φθινόπωρο του 2010 προβάλλεται στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μόντρεαλ η ταινία του Άρη Μπαφαλούκα «Άπνοια» στην οποία η Ανδριάνα συμπρωταγωνιστεί μαζί με τους Σωτήρη Πάστρα, Γιούλικα Σκαφιδά, Γιώργο Καραμίχο, Ηρώ Μουκίου, Βαγγέλη Ρόκκο, Ακύλλα Καραζήση, Λυδία Φωτοπούλου και άλλους. Η ταινία πήρε θετικές κριτικές και αργότερα απέσπασε 2 βραβεία στο 51ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκη (βραβείο κοινού καλύτερης ταινίας και βραβείο της διεθνούς ομοσπονδίας κριτικών κινηματογράφου – FIPRESCI), το βραβείο κοινού καλύτερης ταινίας στο “SEE FEST” (Los Angeles 2011)[25] και άλλα. Έκανε επίσημη συμμετοχή στο Φεστιβάλ της Γλασκώβης (17/2/2011), και πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες στις 13/01/2011.

Στις αρχές του 2011 συμμετέχει για πρώτη φορά σε θεατρική παράσταση, τραγουδώντας αλλά και παίζοντας, στην παράσταση «Γκρης Ηλέβεν» του Γιώργου Νανούρη στο Ίδρυμα Κακογιάννη, μαζί με το Γιώργο Νανούρη, Γιώργο Καραμίχο, και 18 εθελοντές.

Μετά από μια δισκογραφική συμμετοχή στο δίσκο του Γιώργου Νταλάρα «Τι θα πει έτσι είναι», εμφανίστηκε μαζί του, σε συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Την ίδια περίοδο έγραψε πρωτότυπη μουσική για την παράσταση “HUMATERRA” της ομάδας χοροθεάτρου «ΔΑΓΙΠΟΛΗ», και συμμετείχε ζωντανά τραγουδώντας. Η παράσταση ανέβηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην Κωνσταντινούπολη καθώς και στο Piccolo Teatro (Milan).

Δισκογραφία

Άλμπουμ

Και η Γη γυρίζει (2003)
Μην Πεις Ποτέ (2005)
Δες Καθαρά (2007)
The Rose Tattoo (2009)
Ο Τζον Τζον Ζει (2010)
Το Μαζί Είναι Δρόμος (2014)

EPs

Με χρειάζεται Remixes (2006)

Singles

Δεν είν’ αργά (2001)
Μοίρα μου έγινες (2003)
Γύρνα πίσω (2003)
Γίνε κομμάτια (Νυχτερινό Ρέγγε) (2004)
Μην πεις ποτέ (2005)
Μαζί Θεός (2006)
Δες καθαρά (2007)
Διακοπές στη μπανιέρα (2010)
Περιπλανώμενο (2010)
Κούκλα σπασμένη (2010)
Πέντε βήματα (2013)
Τα Δαχτυλίδια (2013)
Τ’ Ακουστικά (feat. Onirama) (2014)

Συμμετοχές

«Δεν είν’ αργά» στο άλμπουμ «Μπραζιλέρο» του Νίκου Πορτοκάλογλου (2001)
«Θάλασσά μου σκοτεινή» στο άλμπουμ «Μπραζιλέρο» του Νίκου Πορτοκάλογλου (2001)
«Γίνε Κομμάτια» στο άλμπουμ «Δίψα» του Νίκου Πορτοκάλογλου (2003)
«Κύμα» στο άλμπουμ «Palyrria» του γκρούπ Palyrria (2004)
«Μια μέρα έμεινε ακόμα» στο άλμπουμ «Τι χρονιά κι αυτή…» του Κώστα Λειβαδά (2004)
«Βάλε μου δύσκολα» στο άλμπουμ «Πάμε άλλη μια φορά Live ’01-’05» του Νίκου Πορτοκάλογλου (2005)
«Μόνο Εσύ» στο άλμπουμ «Πάμε άλλη μια φορά Live ’01-’05» του Νίκου Πορτοκάλογλου (2005)
«Τα καράβια μου καίω» στο άλμπουμ «Πάμε άλλη μια φορά Live ’01-’05» του Νίκου Πορτοκάλογλου (2005)
«Γίνε Κομμάτια» στο άλμπουμ «Πάμε άλλη μια φορά Live ’01-’05» του Νίκου Πορτοκάλογλου (2005)
«Πάντα δικός σου» στο άλμπουμ «Ένας όμορφος κόσμος» του Ζακ Στεφάνου (2005)
«Δεν φοβάμαι» στο άλμπουμ «Το πρώτο χτύπημα» του ράπερ RG (2006)
«Εκείνα που δεν έχω» στο άλμπουμ «Δάκρυ στο γυαλί» της Εστουδιαντίνας Νέας Ιωνίας (2006)
«Μου λες» στο άλμπουμ «Eurorevisions» ένα αφιέρωμα της ΕΡΤ στις Ελληνικές συμμετοχές Eurovision (2008)
«Μάθημα Solfege» στο άλμπουμ «Eurorevisions» ένα αφιέρωμα της ΕΡΤ στις Ελληνικές συμμετοχές Eurovision (2008)
«Δες Καθαρά (Face A La Mer) (Mad MVA Edition)» στο άλμπουμ «XLI3H» του Stereo Mike (2007)
«Αβοκάντο» στο άλμπουμ «Τραγουδάκια γάλακτος» της Μέλπως Χαλκουτσάκη. Άλκηστης Χαλικιά (2008)
«Τ’ αστέρι» στο άλμπουμ «Πάντως ήταν νύχτα – Λα Πουπέ» της Στέλλας Γαδέδη (2008)
«Με ένα Ζέπελιν» στο άλμπουμ «Ίσαλος Γραμμή» του Γιώργου Καζαντζή (2008)
«Αύγουστος» στο άλμπουμ «Χωρίς Αιτία» των Onirama (2009)
«Liberdade / Eleftheria» στο άλμπουμ «Segredos do Mar» των Πορτογάλων Citania (2011)[34]
«Sunny Mae» στο άλμπουμ «Sunny Mae» των Matisse (2011)
«Βροχή των Αστεριών» στο άλμπουμ «Θάρρος ή Αλήθεια» του Μιχάλη Χατζηγιάννη (2011)
«Σταγόνες» στο άλμπουμ «Σταγόνες» του Λάζαρου Σαμαρά (2012)
«Κόψε» στο άλμπουμ «Τι θα πει έτσι είναι» του Γιώργου Νταλάρα – Νίκου Αντύπα (2012)
«Να νιώθω και ας μην καταλαβαίνω» στο άλμπουμ «Όλα τα ΝΑΙ του κόσμου» (Διάφοροι Καλλιτέχνες) (2012)[35]
«Αγάπη τη λένε» στο ομώνυμο digital single του Δημήτρη Κοργιαλά (2014)

Πηγή: el.wikipedia.org

Επιμέλεια – προσαρμογή: Κατερίνα Γκίνη

(Visited 441 times, 3 visits today)

Tralala Social Media