Οι καλλιτέχνες της Panik Records στο πιο Panic Party ever!

01/02/2012, 17:55

INFO Τίτλος: Συναυλία της Panik Records Πού: The Mall Athens Πότε: Σάββατο 28 Ιανουαρίου Ρεπορτάζ: Λίζα Μάτσα Φωτογράφηση: Μπάμπης Γιαννικάκης

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε το μεγάλο party της Panik Records! Το tralala.gr ήταν εκεί και τα πέρασε περίφημα! Οι πρωταγωνιστές της βραδιάς δεν ήταν άλλοι από τα αστέρια της Panik, και τα ονόματα αυτών θα σας είναι ιδιαιτέρως γνωστά, καθώς απασχολούν τη μουσική βιομηχανία εντατικά από το καλοκαίρι! Αυτοί δεν είναι άλλοι από το Μηδενιστή, τη Demy, τον Oge, το DJ Kas αλλά και την Athena.

untitled_panorama800

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο The Mall Athens, στο τρίτο όροφο. Ο κόσμος στις 7 ήταν ήδη πολύς και η συναυλία δεν άργησε να ξεκινήσει! Πρώτοι on stage βρέθηκαν ο DJ Kas και η Athena, αναλαμβάνοντας να ζεστάνουν το κοινό, υπόθεση που αποδείχτηκε εύκολη, καθώς όταν ακούστηκε το κομμάτι τους “Party like a freak”, η ανταπόκριση του κοινού ήταν άμεση. Συνέχισαν με άλλα hits, όπως το “Got 2 Luv U”, το “S&M”, αλλά και το εξίσου δυνατό “Domino” της τεράστιας Jessie J. H Athena μας απέδειξε έμπρακτα ότι είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια της Lady Gaga, τραγουδώντας μας, το “You and I”, “Judas” και “Marry the night”. Αν και από τις περισσότερες τραγουδίστριες τα κομμάτια αυτά αποτελούν πρόκληση, η Athena μας απέδειξε ότι έχει κότσια να τα φέρει εις πέρας θαυμάσια!

midenistismall_20

Η μεγάλη στιγμή έφτασε και βρήκε το Μηδενιστή και τη Demy on stage, έτοιμοι να μας τραγουδήσουν τη “ζωγραφιά” τους! Αυτό το κομμάτι αγαπήθηκε όσο κανένα μέσα στο καλοκαίρι και συνεχίζει να αγαπιέται από το κόσμο, καθώς το τραγουδούσε με τεράστια θέρμη. Και εννοείται πως δεν έκαναν ούτε ένα λαθάκι στους στίχους! Έξυπνη ήταν η εναλλαγή του Μηδενιστή και της Demy, καθώς κρατούσε το κοινό σε απίστευτη εγρήγορση.

midenistismall_2

Η Demy μεταξύ άλλων ερμήνευσε το “Price tag”, το “I Follow Rivers” και το “We found love” και μπορεί να ακουστεί υπερβολή, αλλά εγώ θα το πω, ότι δε θέλω να ξανακούσω το κομμάτι αυτό από τη Rihanna, παρά μόνο από τη Demy! Ας μη γελιόμαστε το κορίτσι αυτό με την “ατίθαση” φωνή και την απίστευτα χαρακτηριστική χροιά θα πάει “Μόνο μπροστά”. Είχα την τύχη να την ακούσω άλλη μια φορά στο παρελθόν, σε λίγο πιο ακουστικό medley και να βεβαιωθώ ότι έχει να δώσει πολλά ακόμη.

midenistismall_7

Ο Μηδενιστής μοναδικός στο είδος του, κατάφερνε να κάνει τρελή μανουρίτσα πάνω στη σκηνή και να ξεσηκώσει ακόμα περισσότερο το κοινό, ιδίως το γυναικείο που του έχει και μια αδυναμία! Τα κομμάτια όπως το “Όλα”, “Πρώτη νύχτα”, “Φτου σου γαμώτο”, “Everybody dance now” αλλά και το “Αφιερωμένο” με τη συμμετοχή της Demy, δημιούργησαν ένα “street σκηνικό” που μας αρέσει. Στην παρέα προστέθηκε ο Oge, που με το επιτυχημένo του single με την Αντιγόνη Ψυχράμη, παρέσυρε στο ρυθμό του το κοινό που τραγουδούσε δυνατά μαζί του το “Χαμογέλα”. Λίγο αργότερα έρχεται και η Demy παρέα με τον Oge για να μας απογειώσουν με το πιο ατμοσφαιρικό τραγούδι και συνάμα δυναμικό κομμάτι, “Μόνο μπροστά”.

midenistismall_4midenistismall_18midenistismall_12

Με όλο το δυναμικό της Panic Records on stage και το κομμάτι “Μια ζωγραφιά” έκλεισε το μεγάλο Panic party! Η χημεία μεταξύ αυτής της ομάδας είναι ολοφάνερη, και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας τους. Αν συνεχίσουν έτσι θα πάνε ακόμα πιο ψηλά.. καθώς πληρούν όλες τις προϋποθέσεις! Εμείς τους ευχόμαστε να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά, τις σωστές επιλογές αλλά και να αγαπάνε με πάθος αυτό που κάνουν για πάντα!

Λίγο πριν την έναρξη τις συναυλίας μιλήσαμε λίγο με τους πρωταγωνιστές της βραδιάς…


Μηδενιστής

 

midenistismall_5Κάνεις μια νέα αρχή στη Panic Records. Πως νιώθεις μέσα σε αυτό το νέο δυναμικό, έχοντας ήδη δυο πετυχημένα singles;

Επειδή έχω περάσει ήδη από δύο δισκογραφικές εταιρείες, δε φανταζόμουνα ποτέ ότι θα μου συμβεί αυτό που μου συνέβη με την Panic. Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερός που συνεργάζομαι με αυτούς τους ανθρώπους και που είμαι σε αυτή την εταιρεία που μέσα σε χρόνο μηδέν έχει κάνει τόσο ντόρο, που μεγάλοι και γνωστοί καλλιτέχνες θέλουν να μπουν στη Panik και δε μπορούν, αυτό με ανεβάζει ακόμα περισσότερο και εμένα και τα άλλα παιδιά της. Σημαντικό είναι, εκτός από την επαγγελματική σχέση που υπάρχει, είμαστε μια ομάδα, που ο καθένας στο πόστο του είναι αυτό που είναι, και όλοι μαζί βγάζουμε τα αποτελέσματα που όλοι λίγο πολύ έχετε δει τελευταία.

Πως αισθάνεσαι που ο κόσμος συνεχίζει να σε ακολουθεί και να σε στηρίζει στο νέο σου ξεκίνημα, ως solo καλλιτέχνης;

Ήταν και για μένα ένα στοίχημα για τον εαυτό μου να το πετύχω. Πιστεύω πως η νέα γενιά, επειδή η μουσική έχει προχωρήσει πάρα πολύ και στην Ελλάδα, ξέρει να ξεχωρίζει την καλή δουλειά χωρίς αυτό να το λέω ψωνίστικα. Και εγώ στην αρχή πειραματιζόμουνα, αλλά είδα πως μπορώ να το κάνω κι αυτό αξιοπρεπώς, δηλαδή να το κάνω καλά. Δε νομίζω ότι το κάνω απλά, νομίζω ότι το κάνω καλά, για αυτό το λόγο ο κόσμος, αλλά και καινούργιος κόσμος που δε μ’άκουγε, μ’ακούει.

Δεν θα σε ρωτήσω τι απαντάς σε αυτούς που κρίνουν τις κινήσεις σου εμπορικές. Ωστόσο πιστεύεις πως η διαφοροποίηση σου και σε επίπεδο ρεπερτορίου αλλά και επιλογών, οφείλεται στη “φυσική σου εξέλιξη” ως καλλιτέχνης;

Όταν η μουσική έχει φτάσει παγκοσμίως εκεί που έχει φτάσει, δεν βρίσκω το λόγο να κάτσω στο ’97 και ’95. Η εποχή αυτή πέρασε και τότε πήγαινα βάση τη μουσική που υπήρχε παγκοσμίως τότε. Εγώ ακολουθώ, μπορώ να το κάνω καλά, άρα το κάνω. Το θέμα εμπορικός είναι μια πάρα πολύ μεγάλη κουβέντα. Και όταν ξεκίνησα εμπορικός ήμουν, πουλούσα τα cd μου στο δισκοπωλείο, απλά είχα διαφορετικές θεματολογίες. Παρόλα αυτά δεν είναι κάποιος άλλος αυτός που έγραψε τα τότε κομμάτια, όμως τότε ήμουν 18 χρονών, τώρα είμαι 30, έχω αλλάξει ως άνθρωπος, δε με αντιπροσωπεύει αυτό το lifestyle, αυτό όμως δε σημαίνει ότι μετανιώνω ή έχω ξεχάσει αυτά που έκανα τότε. Δε τα έχω ξεχάσει, αλλά τώρα γύρισα σελίδα και ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης.

Από ότι έχω καταλάβει σου αρέσουν πολύ συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες. Να περιμένουμε μια ακόμα από σένα;

Έχουμε μια συνεργασία που θα κυκλοφορήσει σε μια-δύο βδομάδες. Δε θα σας αποκαλύψω ακόμα ποια είναι. Το μόνο που θα πω είναι πως είναι μια πολύ καλή γνωστή μου φίλη καλλιτέχνης, που τη λατρεύω και είπαμε να γράψουμε ένα κομμάτι, το αποτέλεσμα του οποίου είναι ενδιαφέρον και θα ακούσετε σύντομα.


Demy

 

midenistismall_9Πως αισθάνεσαι που ανήκεις στο δυναμικό μιας τόσο ελπιδοφόρας δισκογραφικής, όπως η Panic;

Ξεκινήσαμε μαζί με τη Panik Records, οπότε έχουμε αναπτύξει μια οικογενειακή σχέση. Υπάρχει ένα πολύ ωραίο κλίμα και είναι όντως ελπιδοφόρα, γιατί η Panik έχει πάει τόσο καλά και δεν είναι τυχαίο. Έχει κάνει καλές επιλογές, και στους συνεργάτες της και απλά ελπίζουμε να πάει όλο και καλύτερα!

To κομμάτι “Μια ζωγραφιά” έκανε σαρωτική επιτυχία το καλοκαίρι. Πότε άρχισες να αντιλαμβάνεσαι την ανταπόκριση και την αγάπη του κοινού για το τραγούδι σας;

Να σου πω την αλήθεια.. πολύ πολύ πρόσφατα. Δηλαδή τις προηγούμενες μέρες άφησα λίγο τον εαυτό μου να χαρεί και συνειδητοποίησα ότι πάει πολύ καλά. Γενικά είμαι υπερβολικά προσγειωμένος σαν άνθρωπος και συγκρατημένη, και για αυτό το λόγο μπορεί να κάνω σωστά τη δουλειά μου αλλά δεν αφήνω τον εαυτό μου να χαρεί, οπότε τον πρώτο καιρό δεν έμπαινα στη διαδικασία να δω πόσο καλά έχει πάει. Τώρα τελευταία συνειδητοποίησα ότι όντως πήγε πολύ καλά.

Μετά από μια τεράστια επιτυχία, όπως αυτή που “κουβαλάς”, το επόμενο βήμα σου αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να είναι τουλάχιστον εξίσου καλό. Πόσο σε άγχωσε αυτό;

Αυτό είναι σίγουρο και είναι αυτό που συζητάγαμε και μαζί με την Panic. Λέγαμε πως πρέπει το επόμενο τραγούδι να είναι τουλάχιστον αντάξιο “της ζωγραφιάς”. Και το “Μόνο μπροστά” έχει πάει πολύ καλά.

Γιατί επιλέξατε αυτό το κομμάτι ως το επόμενο σου single;

Το “Μόνο μπροστά” το αγαπούσαμε πάρα πολύ, γιατί είναι και το τραγούδι με το οποίο εγώ ξεκίνησα και μπήκα στο you tube. Η συμμετοχή μου στην αρχή ήταν πολύ μικρή, δεν είχε την προβολή που του άξιζε από το ραδιόφωνο, ίσως και από τα μαγαζιά, αν και είχε αγαπηθεί πάρα πολύ από το κόσμο. Πιστεύαμε ότι είχε ακόμα να δώσει πράγματα και για αυτό πειραματιστήκαμε λίγο ακόμα να κάνουμε κάτι διαφορετικό και βγήκε αυτό.


DJ Kas & Athena

 

midenistismall_21Πως αισθάνεστε που ανήκετε σε μια νέα δισκογραφική, όπως η Panik, που έχει δώσει άριστα δείγματα μουσικής μέχρι σήμερα;

Αισθανόμαστε τέλεια και φανταστικά που ανήκουμε στην εταιρεία Panik, γιατί είναι μια καινούργια εταιρεία και ασχολείται πάρα πολύ με τη μουσική της και πάμε από το καλό στο καλύτερο.

Πως νιώθετε που το κομμάτι σας “Party like a freak” έχει εισβάλλει δυναμικά στις playlists των ραδιοφώνων και στα clubs;

Εννοείται πως είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι! Είναι ένα πολύ διαφορετικό τραγούδι και μαζί με το Dj Kas, η χημεία μας είναι φοβερή και έχουμε δέσει απίστευτα.

Τι να περιμένουμε στο μέλλον από εσάς; Υπάρχει ενδεχόμενο να συνεχιστεί η μεταξύ σας συνεργασία;

Δεν ξέρουμε ακόμα τι θα ακολουθήσει. Ποτέ μη λές ποτέ.

Athena, στα αλήθεια πως συνδιάζεις το σχολείο με το τραγούδι;

DJ Kas: Το ταλέντο φταίει!

Athena: Τα αγαπάω και τα δύο, οπότε θέλω να έχω μια ισορροπία.


Oge

 

midenistismall_26Πως αισθάνεσαι για την συμμετοχή σου στη Panic;

Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερός και περήφανος για την Panik Records, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ μαζί με τα άλλα παιδιά να κάνουμε καλή μουσική. Κινούμαστε πιο πολύ σε urban ύφος και θέλουμε να αγγίζει το κοινό αυτό που κάνουμε, να τους αρέσει αλλά να και γεμίζει και εμάς.

Μίλησε μου λίγο για το νέο σου single μαζί με τη Demy, “Μόνο μπροστά”.

Το “Μόνο μπροστά” το κάναμε αρχικά μια hip version μαζί με το Τns. Η δεύτερη version είναι Demy & Oge, και έχει μια μπαλαντοειδή προσέγγιση. Θέλαμε να έχει διαφορετικό στυλ, έστω να ακουστεί κάπως αλλιώς στο κοινό. Δεν πιστεύω πως αδικήθηκε, απλά πως πήγε σιγά σιγά και με τη νέα version έκανε καινούργια εντύπωση.

Τι να περιμένουμε από σένα στο άμεσο μέλλον; Θα υπάρξει νέο single;

Νέο single μαζί με video clip, με συμμετοχή έκπληξη, που θα ανακοινώσει σύντομα η Panik Records, όταν είναι να βγει το single. Δουλεύουμε για τα κομμάτια της Demy, και για τα κομμάτια των μελών της Panic, θα έχουμε καινούργια πράγματα και θα τα ακούσετε σύντομα. Επίσης, εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα. Αύριο θα είμαστε Θεσσαλονίκη και θα υπάρξει και μια σειρά νέων εμφανίσεων σύντομα.

midenistismall_square_2

(Visited 4,805 times, 1 visits today)

untitled_panorama800

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο The Mall Athens, στο τρίτο όροφο. Ο κόσμος στις 7 ήταν ήδη πολύς και η συναυλία δεν άργησε να ξεκινήσει! Πρώτοι on stage βρέθηκαν ο DJ Kas και η Athena, αναλαμβάνοντας να ζεστάνουν το κοινό, υπόθεση που αποδείχτηκε εύκολη, καθώς όταν ακούστηκε το κομμάτι τους “Party like a freak”, η ανταπόκριση του κοινού ήταν άμεση. Συνέχισαν με άλλα hits, όπως το “Got 2 Luv U”, το “S&M”, αλλά και το εξίσου δυνατό “Domino” της τεράστιας Jessie J. H Athena μας απέδειξε έμπρακτα ότι είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια της Lady Gaga, τραγουδώντας μας, το “You and I”, “Judas” και “Marry the night”. Αν και από τις περισσότερες τραγουδίστριες τα κομμάτια αυτά αποτελούν πρόκληση, η Athena μας απέδειξε ότι έχει κότσια να τα φέρει εις πέρας θαυμάσια!

midenistismall_20

Η μεγάλη στιγμή έφτασε και βρήκε το Μηδενιστή και τη Demy on stage, έτοιμοι να μας τραγουδήσουν τη “ζωγραφιά” τους! Αυτό το κομμάτι αγαπήθηκε όσο κανένα μέσα στο καλοκαίρι και συνεχίζει να αγαπιέται από το κόσμο, καθώς το τραγουδούσε με τεράστια θέρμη. Και εννοείται πως δεν έκαναν ούτε ένα λαθάκι στους στίχους! Έξυπνη ήταν η εναλλαγή του Μηδενιστή και της Demy, καθώς κρατούσε το κοινό σε απίστευτη εγρήγορση.

midenistismall_2

Η Demy μεταξύ άλλων ερμήνευσε το “Price tag”, το “I Follow Rivers” και το “We found love” και μπορεί να ακουστεί υπερβολή, αλλά εγώ θα το πω, ότι δε θέλω να ξανακούσω το κομμάτι αυτό από τη Rihanna, παρά μόνο από τη Demy! Ας μη γελιόμαστε το κορίτσι αυτό με την “ατίθαση” φωνή και την απίστευτα χαρακτηριστική χροιά θα πάει “Μόνο μπροστά”. Είχα την τύχη να την ακούσω άλλη μια φορά στο παρελθόν, σε λίγο πιο ακουστικό medley και να βεβαιωθώ ότι έχει να δώσει πολλά ακόμη.

midenistismall_7

Ο Μηδενιστής μοναδικός στο είδος του, κατάφερνε να κάνει τρελή μανουρίτσα πάνω στη σκηνή και να ξεσηκώσει ακόμα περισσότερο το κοινό, ιδίως το γυναικείο που του έχει και μια αδυναμία! Τα κομμάτια όπως το “Όλα”, “Πρώτη νύχτα”, “Φτου σου γαμώτο”, “Everybody dance now” αλλά και το “Αφιερωμένο” με τη συμμετοχή της Demy, δημιούργησαν ένα “street σκηνικό” που μας αρέσει. Στην παρέα προστέθηκε ο Oge, που με το επιτυχημένo του single με την Αντιγόνη Ψυχράμη, παρέσυρε στο ρυθμό του το κοινό που τραγουδούσε δυνατά μαζί του το “Χαμογέλα”. Λίγο αργότερα έρχεται και η Demy παρέα με τον Oge για να μας απογειώσουν με το πιο ατμοσφαιρικό τραγούδι και συνάμα δυναμικό κομμάτι, “Μόνο μπροστά”.

midenistismall_4midenistismall_18midenistismall_12

Με όλο το δυναμικό της Panic Records on stage και το κομμάτι “Μια ζωγραφιά” έκλεισε το μεγάλο Panic party! Η χημεία μεταξύ αυτής της ομάδας είναι ολοφάνερη, και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας τους. Αν συνεχίσουν έτσι θα πάνε ακόμα πιο ψηλά.. καθώς πληρούν όλες τις προϋποθέσεις! Εμείς τους ευχόμαστε να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά, τις σωστές επιλογές αλλά και να αγαπάνε με πάθος αυτό που κάνουν για πάντα!

Λίγο πριν την έναρξη τις συναυλίας μιλήσαμε λίγο με τους πρωταγωνιστές της βραδιάς…


Μηδενιστής

 

midenistismall_5Κάνεις μια νέα αρχή στη Panic Records. Πως νιώθεις μέσα σε αυτό το νέο δυναμικό, έχοντας ήδη δυο πετυχημένα singles;

Επειδή έχω περάσει ήδη από δύο δισκογραφικές εταιρείες, δε φανταζόμουνα ποτέ ότι θα μου συμβεί αυτό που μου συνέβη με την Panic. Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερός που συνεργάζομαι με αυτούς τους ανθρώπους και που είμαι σε αυτή την εταιρεία που μέσα σε χρόνο μηδέν έχει κάνει τόσο ντόρο, που μεγάλοι και γνωστοί καλλιτέχνες θέλουν να μπουν στη Panik και δε μπορούν, αυτό με ανεβάζει ακόμα περισσότερο και εμένα και τα άλλα παιδιά της. Σημαντικό είναι, εκτός από την επαγγελματική σχέση που υπάρχει, είμαστε μια ομάδα, που ο καθένας στο πόστο του είναι αυτό που είναι, και όλοι μαζί βγάζουμε τα αποτελέσματα που όλοι λίγο πολύ έχετε δει τελευταία.

Πως αισθάνεσαι που ο κόσμος συνεχίζει να σε ακολουθεί και να σε στηρίζει στο νέο σου ξεκίνημα, ως solo καλλιτέχνης;

Ήταν και για μένα ένα στοίχημα για τον εαυτό μου να το πετύχω. Πιστεύω πως η νέα γενιά, επειδή η μουσική έχει προχωρήσει πάρα πολύ και στην Ελλάδα, ξέρει να ξεχωρίζει την καλή δουλειά χωρίς αυτό να το λέω ψωνίστικα. Και εγώ στην αρχή πειραματιζόμουνα, αλλά είδα πως μπορώ να το κάνω κι αυτό αξιοπρεπώς, δηλαδή να το κάνω καλά. Δε νομίζω ότι το κάνω απλά, νομίζω ότι το κάνω καλά, για αυτό το λόγο ο κόσμος, αλλά και καινούργιος κόσμος που δε μ’άκουγε, μ’ακούει.

Δεν θα σε ρωτήσω τι απαντάς σε αυτούς που κρίνουν τις κινήσεις σου εμπορικές. Ωστόσο πιστεύεις πως η διαφοροποίηση σου και σε επίπεδο ρεπερτορίου αλλά και επιλογών, οφείλεται στη “φυσική σου εξέλιξη” ως καλλιτέχνης;

Όταν η μουσική έχει φτάσει παγκοσμίως εκεί που έχει φτάσει, δεν βρίσκω το λόγο να κάτσω στο ’97 και ’95. Η εποχή αυτή πέρασε και τότε πήγαινα βάση τη μουσική που υπήρχε παγκοσμίως τότε. Εγώ ακολουθώ, μπορώ να το κάνω καλά, άρα το κάνω. Το θέμα εμπορικός είναι μια πάρα πολύ μεγάλη κουβέντα. Και όταν ξεκίνησα εμπορικός ήμουν, πουλούσα τα cd μου στο δισκοπωλείο, απλά είχα διαφορετικές θεματολογίες. Παρόλα αυτά δεν είναι κάποιος άλλος αυτός που έγραψε τα τότε κομμάτια, όμως τότε ήμουν 18 χρονών, τώρα είμαι 30, έχω αλλάξει ως άνθρωπος, δε με αντιπροσωπεύει αυτό το lifestyle, αυτό όμως δε σημαίνει ότι μετανιώνω ή έχω ξεχάσει αυτά που έκανα τότε. Δε τα έχω ξεχάσει, αλλά τώρα γύρισα σελίδα και ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης.

Από ότι έχω καταλάβει σου αρέσουν πολύ συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες. Να περιμένουμε μια ακόμα από σένα;

Έχουμε μια συνεργασία που θα κυκλοφορήσει σε μια-δύο βδομάδες. Δε θα σας αποκαλύψω ακόμα ποια είναι. Το μόνο που θα πω είναι πως είναι μια πολύ καλή γνωστή μου φίλη καλλιτέχνης, που τη λατρεύω και είπαμε να γράψουμε ένα κομμάτι, το αποτέλεσμα του οποίου είναι ενδιαφέρον και θα ακούσετε σύντομα.


Demy

 

midenistismall_9Πως αισθάνεσαι που ανήκεις στο δυναμικό μιας τόσο ελπιδοφόρας δισκογραφικής, όπως η Panic;

Ξεκινήσαμε μαζί με τη Panik Records, οπότε έχουμε αναπτύξει μια οικογενειακή σχέση. Υπάρχει ένα πολύ ωραίο κλίμα και είναι όντως ελπιδοφόρα, γιατί η Panik έχει πάει τόσο καλά και δεν είναι τυχαίο. Έχει κάνει καλές επιλογές, και στους συνεργάτες της και απλά ελπίζουμε να πάει όλο και καλύτερα!

To κομμάτι “Μια ζωγραφιά” έκανε σαρωτική επιτυχία το καλοκαίρι. Πότε άρχισες να αντιλαμβάνεσαι την ανταπόκριση και την αγάπη του κοινού για το τραγούδι σας;

Να σου πω την αλήθεια.. πολύ πολύ πρόσφατα. Δηλαδή τις προηγούμενες μέρες άφησα λίγο τον εαυτό μου να χαρεί και συνειδητοποίησα ότι πάει πολύ καλά. Γενικά είμαι υπερβολικά προσγειωμένος σαν άνθρωπος και συγκρατημένη, και για αυτό το λόγο μπορεί να κάνω σωστά τη δουλειά μου αλλά δεν αφήνω τον εαυτό μου να χαρεί, οπότε τον πρώτο καιρό δεν έμπαινα στη διαδικασία να δω πόσο καλά έχει πάει. Τώρα τελευταία συνειδητοποίησα ότι όντως πήγε πολύ καλά.

Μετά από μια τεράστια επιτυχία, όπως αυτή που “κουβαλάς”, το επόμενο βήμα σου αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να είναι τουλάχιστον εξίσου καλό. Πόσο σε άγχωσε αυτό;

Αυτό είναι σίγουρο και είναι αυτό που συζητάγαμε και μαζί με την Panic. Λέγαμε πως πρέπει το επόμενο τραγούδι να είναι τουλάχιστον αντάξιο “της ζωγραφιάς”. Και το “Μόνο μπροστά” έχει πάει πολύ καλά.

Γιατί επιλέξατε αυτό το κομμάτι ως το επόμενο σου single;

Το “Μόνο μπροστά” το αγαπούσαμε πάρα πολύ, γιατί είναι και το τραγούδι με το οποίο εγώ ξεκίνησα και μπήκα στο you tube. Η συμμετοχή μου στην αρχή ήταν πολύ μικρή, δεν είχε την προβολή που του άξιζε από το ραδιόφωνο, ίσως και από τα μαγαζιά, αν και είχε αγαπηθεί πάρα πολύ από το κόσμο. Πιστεύαμε ότι είχε ακόμα να δώσει πράγματα και για αυτό πειραματιστήκαμε λίγο ακόμα να κάνουμε κάτι διαφορετικό και βγήκε αυτό.


DJ Kas & Athena

 

midenistismall_21Πως αισθάνεστε που ανήκετε σε μια νέα δισκογραφική, όπως η Panik, που έχει δώσει άριστα δείγματα μουσικής μέχρι σήμερα;

Αισθανόμαστε τέλεια και φανταστικά που ανήκουμε στην εταιρεία Panik, γιατί είναι μια καινούργια εταιρεία και ασχολείται πάρα πολύ με τη μουσική της και πάμε από το καλό στο καλύτερο.

Πως νιώθετε που το κομμάτι σας “Party like a freak” έχει εισβάλλει δυναμικά στις playlists των ραδιοφώνων και στα clubs;

Εννοείται πως είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι! Είναι ένα πολύ διαφορετικό τραγούδι και μαζί με το Dj Kas, η χημεία μας είναι φοβερή και έχουμε δέσει απίστευτα.

Τι να περιμένουμε στο μέλλον από εσάς; Υπάρχει ενδεχόμενο να συνεχιστεί η μεταξύ σας συνεργασία;

Δεν ξέρουμε ακόμα τι θα ακολουθήσει. Ποτέ μη λές ποτέ.

Athena, στα αλήθεια πως συνδιάζεις το σχολείο με το τραγούδι;

DJ Kas: Το ταλέντο φταίει!

Athena: Τα αγαπάω και τα δύο, οπότε θέλω να έχω μια ισορροπία.


Oge

 

midenistismall_26Πως αισθάνεσαι για την συμμετοχή σου στη Panic;

Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερός και περήφανος για την Panik Records, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ μαζί με τα άλλα παιδιά να κάνουμε καλή μουσική. Κινούμαστε πιο πολύ σε urban ύφος και θέλουμε να αγγίζει το κοινό αυτό που κάνουμε, να τους αρέσει αλλά να και γεμίζει και εμάς.

Μίλησε μου λίγο για το νέο σου single μαζί με τη Demy, “Μόνο μπροστά”.

Το “Μόνο μπροστά” το κάναμε αρχικά μια hip version μαζί με το Τns. Η δεύτερη version είναι Demy & Oge, και έχει μια μπαλαντοειδή προσέγγιση. Θέλαμε να έχει διαφορετικό στυλ, έστω να ακουστεί κάπως αλλιώς στο κοινό. Δεν πιστεύω πως αδικήθηκε, απλά πως πήγε σιγά σιγά και με τη νέα version έκανε καινούργια εντύπωση.

Τι να περιμένουμε από σένα στο άμεσο μέλλον; Θα υπάρξει νέο single;

Νέο single μαζί με video clip, με συμμετοχή έκπληξη, που θα ανακοινώσει σύντομα η Panik Records, όταν είναι να βγει το single. Δουλεύουμε για τα κομμάτια της Demy, και για τα κομμάτια των μελών της Panic, θα έχουμε καινούργια πράγματα και θα τα ακούσετε σύντομα. Επίσης, εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα. Αύριο θα είμαστε Θεσσαλονίκη και θα υπάρξει και μια σειρά νέων εμφανίσεων σύντομα.

midenistismall_square_2

(Visited 4,805 times, 1 visits today)

Tralala Social Media